PRESENTACIÓ

Font, puericultura i matalasseria

Som una empresa lleidatana dedicada al sector de la puericultura i matalasseria amb una experiència de més de 35 anys al vostre servei. Després de molts anys en l'ofici com a matalassers (des del 1938 Domingo Font i anteriorment el seu pare, el seu avi i el seu besavi) el 1968 s'inaugura la primera botiga a Font, la primera exclusiva a Lleida en puericultura i matalasseria.

Actualment som un punt de referència a Lleida i comarques. Basem la nostra professionalització en l'assessorament personalitzat als nostres clients d'acord amb les necessitats familiars i quotidianes. Disposem d'una àmplia i variada gamma de productes de les millors marques del mercat.

Podreu trobar a les nostres botigues tots els productes necessaris, durant l'embaràs i fins que el nen hagi fet els tres anys. La petita i gran puericultura, la decoració, el mobiliari, els cotxets, les cadires, la roba i la matalasseria són, entre altres, els articles que us oferim des de nostres botigues.

El nostre gran objectiu és facilitar als pares la previsió de les necessitats dels seus futurs fills. Aspectes com la versatilitat dels cotxets, la seguretat de les cadires per a l'automòbil, la creació d'ambients acollidors per als nens i la funcionalitat dels petits articles del nadó són fonamentals per al nostre departament d'atenció al públic.

La professionalitat dels nostres venedors, tots ells preparats davant dels canvis de les normatives i les últimes tendències en puericultura, és també el nostre gran valor afegit.

L'èxit comercial de Font com a empresa familiar es deu no només a la tasca dels nostres professionals sinó també a l'afany que van infondre des d'un principi el fundador Domingo Font i la seva esposa, Àngels Vidal.

Ens podrà trobar a les nostres tres botigues de Lleida.


Domingo Font

Domingo Font, matalasser d'ofici però amb grans inquietuds per evolucionar i engegar projectes va fer possible amb ajut de la seva família que el 1968 inauguren la primera botiga de puericultura i matalasseria a Lleida i va donar l'empenta i l'energia per a fer possible que avui us puguem oferir un servei professional i acurat.

Ens va deixar el 10 d'agost de 2004. Sempre et recordarem.